Певицата, която вече почти не ходи на участия, се оказа доста

...
Певицата, която вече почти не ходи на участия, се оказа доста
Коментари Харесай

Потрес! Мара Отварачката учи дъщеря си - само сексът и парите са важни в тоя живот

Певицата, която към този момент съвсем не върви на участия, се оказа доста повърхностна майка

Очевидно Мария е зле във всяко начинание, с което се захване. Миньончето на родната чалга не съумя да стане кой знае каква певица, нито брачна половинка, а за жалост – и майка. Фолк дивата от Стара Загора е любовница на мутрата Миро Дзвера и най-лошото е, че учи и Марая да живее по този начин.

Момичето е единствено на 15 година, а към този момент има сериозна връзка, което значи, че по всяка възможност прави към този момент секс. Ценностите на майка й са такива, че няма по какъв начин дъщеря й да бъде възпитана обикновено. Това момиче вижда от малко, че е обикновено една жена да бъде бита от мъжа си, когато той е богат. Защото точно пред Марая се разигра големият побой над Мария преди половин година. Какъв образец й даде майка й?! Той й купи автомобил и няколко „ парцалки ” от мола и тя отдръпна жалбата в полицията.

Възпитанието на Мария явно е, че посредством секса можеш да си намериш богат мъж, който да те спуква от пердах, само че да те устоя. Именно това вижда детето й вкъщи от малко. Всяка майка би се тормозила, в случай че щерка й има гадже на 15 година, само че не и Мария.

На нейните години певицата също е въртяла момчета и даже не е учила. Именно на 15 година Мара стопира с образованието си, заради което през днешния ден няма даже приблизително обучение. Освен това Марая се облича и прекомерно провокативно за възрастта си.

Постоянно се демонстрира с рокли по тялото, къси полички и сходни, само че на майка й явно това й се вижда в реда на нещата. Та нали точно по този начин след някоя и друга година ще може да откри мутра, на която да е любовница.

Източник: Crimesbg.com
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР